Subscribe:

luni, 12 iulie 2010

Cavaleri şi domniţe din Transilvania la Mediaş

Asociaţia „Ordinul Cavalerilor de Mediaş” organizează în zilele de 17 – 18 iulie 2010, a treia „Noapte a Cavalerilor” în Parcul Hanului Greweln. Sunt invitate cinci ordine cavalereşti, respectiv Cavalerii Cetăţilor Bârsei şi Străjerii Coroanei din Braşov, Gladius Dei din Sibiu, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara din Hunedoara şi Ordinul Cavalerilor Lup din Târgu Mureş.



Elementele noi ale acestui eveniment, ajuns la a III-a ediţie, sunt Răpirea Domniţelor în drumul lor spre Tabăra Medievală, expoziţia cu vânzare de suveniruri special create de către Ordinul Cavalerilor de Mediaş şi un spaţiu amenajat pentru copii, unde se vor realiza mici ateliere care îi vor familiariza cu societatea medievală.

În programul „Nopţii Cavalerilor” sunt cuprinse scenete cu caracter medieval, expoziţie de arme şi costume medievale, turniruri, jocuri de castel, prezentări de arme folosite în Evul Mediu, cântece specifice epocii, dansuri medievale, jonglerii cu focul, spectacol interactiv cu publicul.

„ Aşa cum promis anul trecut, cu sprijinul Societăţii Romgaz SA şi a altor parteneri am reuşit să invităm în acest an cinci ordine cavalereşti şi să organizăm acest eveniment pentru iubitorii artei medievale. Este o mare bucurie să aducem elemente noi pentru această „Noapte a Cavalerilor”, pregătind mult mai multe surprize decât cele menţionate”, comunică Marea Doamnă de Transilvania, Daniela Lupu.

Pentru alte informaţii, intraţi în cursul acestei săptămâni pe adresa www.noapteacavalerilormedias.blogspot.com.


Daca doriti sa ne deveniti parteneri in cadrul acestui eveniment, vom posta sigla institutiei media pe care o reprezentati, pe blog, pe afise, pliante si va invitam sa aduceti un banner, pe care il vom afisa la Hanul Greweln. Voi reveni cu programul si alte informatii, dar nu ezitati sa ma contactati telefonic sau la adresa de email mai sus afisata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu