Subscribe:

duminică, 25 septembrie 2011

15 voluntari ai Asociatiei au spus: "Let's do it Romania"


































Ziua de 24 septembrie 2011 a fost o zi speciala pentru voluntarii Asociatiei"Mediasul pentru Cultura''. Cei 15 voluntari s-au impartit in mai multe grupe atat in oras, cat si in afara acestuia. Dupa ce au imbracat tricourile de voluntari, s-au inarmat cu saci si manusi au plecat sa adune gunoiul menajer, pet-urile aruncate pe te miri unde si alte obiecte pe care nici nu stii in ce categorie sa le incadrezi.

9 voluntari insotiti de Antonela Sofia Barbu, vicepresedinte MPC au ales sa dea o mana de ajutor voluntarilor juniori de la Centrul de voluntariat condus de doamna Lucia Suciu, iar 7 voluntari condusi de prof. Teodora Ion si voluntarul Ionut Codita au participat la actiunea de curatenie inafara orasului.

Cu mic, cu mare am mers in Oraselul Copiilor, pentru a face parcul sa straluceasca in luminile soarelui de toamna. Asa ca am spalat leaganele, toboganele, am maturat si am strans gunoaiele de pe jos.

Cei mici au adunat castane pentru a confectiona diverse obiecte de toamna, la gradinta si au participat la Concursul: "Personajele din povesti pastreaza curatenia?"

Pentru raspunsurile corecte, toti cei prezenti au primit din partea Asociatiei: ursuleti, iepurasi, catei si alte animalute. Acum toata lumea stie ca Alba ca Zapada nu arunca mere pe jos, ca Cenusareasa e harnica, pana si iezii, purcelusii si ursuletii din padure participa la curatenie, iar daca ai noroc, pe jos poti gasi monede, asa cum a gasit cocosul din "Punguta cu doi bani".

Impreuna cu cei 15 copii au fost prezenti cativa parinti, dar si directorul DMCSTT, Lucian Costea, profesorii Radu Veronica, Tibori Violeta, Craciun Marina de la Colegiul Mediensis, Augusta Brasoveanu de la Scoala cu clasele I-VIII "Mihai Eminescu", Nicula Iustina si Budescu Aurelia de la Gradinita Nr.12.

In ziua de 24 septembrie 2011, cei 15 voluntari au strans 60 de saci impreuna cu echipele din Medias si zona.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu